Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2015 m. lapkričio 29 d., sekmadienis

Paramos koncertas „Pašaukti kurti ir mylėti“ Kauno jėzuitų gimnazijos daugiafunkcio centro statybai paremti

Kviečiame į 2015 metų lapkričio 29 d., sekmadienį, 15 val. Kauno valstybinėje filharmonijoje vyksiantį Kauno jėzuitų gimnazijos paramos koncertą „Pašaukti kurti ir mylėti“.

Jau trečius metus iš eilės organizuojamo koncerto paskirtis yra skleisti žinią apie mūsų gimnazijos svajonę – daugiafunkcį mokslo ir sporto centrą, kuriame sportuotų mokiniai, vyktų įvairūs renginiai, koncertai, susitikimai, o senieji pastatai, jau daugelį metų paskendę tyloje, būtų pripildyti mokinių šurmulio, juose esančios erdvės būtų pritaikytos mokslo reikmėms. Įkvėpti popiežiaus Pranciškaus iniciatyvos 2015 metus paskelbti Pašvęstojo gyvenimo metais, koncertą pavadinome „Pašaukti kurti ir mylėti”.

Praėjusių metų paramos koncertai „Laikas augti“ (2013) ir „Čia mūsų namai“ (2014) buvo gana sėkmingi. Tai būdas sutelkti gimnazijos bendruomenę ir prisistatyti platesnei Kauno miesto (ir ne tik) publikai. Daug įkvepiančių kūrinių skambėjo scenoje, daug naujų susitikimų ir progų dar kitaip pažinti jėzuitų gimnazijos gyvenimą iš arčiau.

Džiaugiamės, kad savo talentais su mumis sutiko pasidalyti vyskupas Kęstutis Kėvalas, gimnazijos mokiniai ir alumnai, kurie savo gyvenimą sieja su muzika ir kūryba.

Bilietus rezervuoti galima internetu, žr. čia >>

Net ir nedalyvaudami koncerte, šį projektą galite paremti pervesdami pinigus į gimnazijos sąskaitą LT304010042501274143, Kauno jėzuitų gimnazija (įm. kodas 300109458), mokėjimo paskirtis – „Parama daugiafunkciam centrui statyti“.

Edita Zarembienė, Kauno jėzuitų gimnazija, Plėtros skyrius, Rotušės a. 9, 44280 Kaunas. el. p. pletra@kjg.lt, tel. 8 620 30 801