Merginų rekolekcijos Kulautuvoje: atvirų širdžių palydėjimas (2023 03 10–12)
Paskelbta: 2023-03-15 11:39:11

Kovo 10-12 d. Jėzuitų rekolekcijų namuose Kulautovoje vyko merginų rekolekcijos tema „Jėzau, romusis ir nuolankiaširdi, padaryk mano širdį panašią į savo širdį!“ Rekolekcijas vedė ir merginas palydėjo sesuo Evelina Lavrinovičiūtė MVS.

Labai džiaugiamės, kad nei pūgos, nei sniegas nesutrukdė gausiam 20 merginų būriui dalyvauti rekolekcijose. Penktadienį, po įvado bei susipažinimo, drauge meldėmės prie Kryžiaus. Šeštadienį klausėmės sesers Evelinos mokymų, liudijimo; turėjome laiko asmeninei maldai, bandėme ir bendruomeniškai išgyventi Evangelijos ištraukos skaitymą. Šventėme Sutaikinimo vakarą. Sekmadienį užbaigėme sesės mokymu bei rekolekcijų kulminacija – šv. Mišių šventimu.

Nuoširdžiai dėkojame visiems rekolekcijose patarnavusiems kunigams, Laimai už nuostabų rūpestį bei gardžiausią maistą, seseriai Evelinai už labai gražų palydėjimą. Ypač dėkojame kiekvienai merginai – ačiū jums, kad atvėrėte savo širdis. Esate nuostabios.

Jono Pauliaus II piligrimų centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune