CARITO ir Lietuvos ADVOKATŪROS dovana – NEMOKAMOS TEISINĖS KONSULTACIJOS nepasiturintiems (iki 12 09) (reikalinga registracija)
Paskelbta: 2022-11-23 13:14:31

Artėjant didžiosioms metų šventėms, Lietuvos advokatūra ir Lietuvos Caritas tiesia pagalbos ranką labiausiai nepasiturintiems Lietuvos žmonėms: nuo lapkričio 28 iki gruodžio 9 dienos įvairių teisės sričių advokatai bei jų padėjėjai nemokamai konsultuos žmones nuotoliniu būdu ar gyvai vyskupijų Carito centruose pagal išankstinę registraciją, kuri prasidėjo jau lapkričio 23 d.

7 kartą rengiamoje pro bono iniciatyvoje neatlygintinai savo teisines žinias padovanoti užsiregistravo beveik 200 advokatų ir jų padėjėjų iš visos Lietuvos.

Žmonės, norintys gauti nemokamą teisinę konsultaciją, nuo lapkričio 23 dienos iki pat akcijos pabaigos gruodžio 9-ąją turėtų kreiptis ir registruotis.

Kauno arkivyskupijos Caritas Kauno miesto, Kauno, Jonavos, Jurbarko, Kėdainių, Raseinių, Ukmergės rajonų gyventojus kviečia registruotis telefonu 8 673 223 27 (Onutė).

Plačiau apie akciją kviečiame skaityti caritas.lt 

 

Ganytojo žodis

Kūrėjas mus kalbina į savo bendrystę, skatina domėtis kitu žmogumi ir bendruoju gėriu. Esame kviečiami atsiliepti į Dievo kalbinimą, į tą švelnų ir kartu tvirtą balsą. Mums reikalingas konkretus ir aiškus apsisprendimas priimti Dievą į savo širdį ir leistis Jo vedamiems.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune