DIDŽIOSIOS SAVAITĖS LAIŠKAI: dar viena galimybė pasirengti Velykoms (registracija)
Paskelbta: 2023-03-22 11:49:58

„Didžiosios savaitės laiškai“ – tai dar viena galimybė pasirengti šv. Velykoms ir bent trumpam sustoti.

„Didžiosios savaitės laiškų“ mintis Gavėniai kilo 2020 metais, kai daugeliui dėl pandemijos Didžiąją savaitę teko praleisti namuose, nedalyvaujant liturgijoje.  Arkivyskupas Lionginas Virbalas SJ ir Kauno arkivyskupijos sielovados komanda tada kvietė tuo ypatingu laiku būti su Jėzumi ten, kur esame, ir patirti tikėjimo brolių ir seserų bendrystę drauge skaitant, meldžiantis, apmąstant Didžiosios savaitės įvykius.

Ši medžiaga gali palydėti mums keliauti Kristaus Prisikėlimo link taip pat ir šiandien. Ji šiek tiek atnaujinta, papildyta šių dienų aktualijomis. Galbūt vieni norės prie to vėl sugrįžti, o kiti – užsiregistruoti naujai.

Kviečiame registruotis ir kasdien gauti el. paštu laišką su Dievo žodžiu, apmąstymu ir malda; taip pat siūlomą dienai pritaikytą simbolį.

Tada rasti 15–30 min. ramiai perskaityti atsiųstą medžiagą ir skirti laiko asmeniniam pokalbiui su Viešpačiu pasinaudojant siūloma malda ir savo žodžiais bei širdimi.

Registracija čia >>. 

Kauno arkivyskupijos sielovados bendradarbiai 

Ganytojo žodis

Kūrėjas mus kalbina į savo bendrystę, skatina domėtis kitu žmogumi ir bendruoju gėriu. Esame kviečiami atsiliepti į Dievo kalbinimą, į tą švelnų ir kartu tvirtą balsą. Mums reikalingas konkretus ir aiškus apsisprendimas priimti Dievą į savo širdį ir leistis Jo vedamiems.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune