SEMINARAI Kauno arkivyskupijos parapijų bendradarbiams (tęsiasi registracija)
Paskelbta: 2022-09-06 20:18:11

PLAKATAS parsisiųsti PDF 

Kauno arkivyskupijos kurija kviečia parapijų bendradarbius į seminarus-susitikimus.

Susitikimai rengiami referentams, zakristijonams, parapijų maldos grupių vadovams, bažnyčių valytojams, dekoruotojams, floristams, Dievo žodžio skaitovams, Šventojo Rašto grupių nariams. Į juos taip pat kviečiami ir institucijų sielovados bendradarbiai.

Seminarus veda dr. Justė Milušauskienė, tėvas Aldonas Gudaitis, sesuo Dovyda Jaugelytė, kunigas Artūras Kazlauskas.

Susitikimai vyksta Kaune, Papilio g. 3, Jono Krikštytojo pastoracijos centre.

Registracija į seminarus per šią formą >>. 

Jeigu kiltų klausimų, prašome rašyti el. p. misijos3m@gmail.com arba skambinti mob. 8 621 556 85 Rūtai Godliauskaitei, sielovados projektų koordinatorei. 

SEMINARŲ ir registracijos DATOS

Spalio 6 d. 18–20 val. „Paprastai ir konkrečiai: efektyvios komunikacijos treniruotė“, registracija iki rugsėjo 30 d. (parapijų referentams). N. d.: į seminarą atsivežti paskutinį / geriausią savo parapijos skelbimą. Registracija baigta.

Spalio 12 d. 10–14 val. Atsinaujinimo diena, registracija iki spalio 7 d. (zakristijonams). Registracija baigta.

Spalio 13 d. 18–20 val. „Kaip komunikavo Jėzus: pagrindiniai efektyvios komunikacijos principai“, registracija iki spalio 7 d. (maldos grupių vadovams). Registracija baigta.

Spalio 20 d. 18–20 val. „Dievo pažadas man“, registracija iki spalio 14 d. (bažnyčių valytojams, floristams, dekoruotojams).

Spalio 22 d. 10–14 val. „Liturgijos lektoriai ir Šventojo Rašto grupė“, registracija iki spalio 17 d. (liturgijos skaitovams).

 

Ganytojo žodis

Kūrėjas mus kalbina į savo bendrystę, skatina domėtis kitu žmogumi ir bendruoju gėriu. Esame kviečiami atsiliepti į Dievo kalbinimą, į tą švelnų ir kartu tvirtą balsą. Mums reikalingas konkretus ir aiškus apsisprendimas priimti Dievą į savo širdį ir leistis Jo vedamiems.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune