Rugsėjo 8 d. Tomo Vilucko knygos „Popiežiaus Pranciškaus tiltai“ pristatymas Šiluvoje
Paskelbta: 2018-09-03 19:32:36

Vos tapęs popiežiumi Pranciškus atsidūrė pasaulio dėmesio centre. Vieni jį laiko pavojingu revoliucionieriumi, kiti laukia iš jo giluminių Bažnyčios reformų. Kas šis popiežius iš tolimosios Argentinos? Kodėl jis vienaip ar kitaip elgiasi? Ką reiškia jo žodžiai apie šeimos situaciją nūdienos pasaulyje, moterų vaidmenį, kunigus? Kokia jo Bažnyčios vizija? Šios ir panašios temos apmąstomos Tomo Vilucko knygoje „Popiežiaus Pranciškaus tiltai“, kurią jis kartu su Telšių vyskupu Kęstučiu Kėvalu rugsėjo 8 d. 14 val.  pristatys Šiluvoje. 

Tomo Vilucko knyga yra vientiso pasakojimo apie popiežių Pranciškų dovana. Joje atskleistos temos, kurios galėtų būtų aptariamos susėdusių prie stalo pavakaroti draugų rate, jei netikėtai kalba pasisuktų apie popiežių ir Bažnyčią. Ši knyga  – tai įkvepiantis pasakojimas protui ir širdžiai apie žmogų, kuris yra Dievo dovana Bažnyčiai, per kurią Viešpats kalba ir mūsų tautai“, –  Telšių vyskupas Kęstutis Kėvalas.

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune