SINODINIS procesas: į mokymus telkiami parapijų, kitų grupių moderatoriai (registracija iki lapkričio 5 d.)
Paskelbta: 2021-10-22 14:36:44

Kauno arkivyskupijos kunigų ugdymo konferencijoje spalio 20 d. perduotas prašymas kunigams kviesti, raginti žmones įsitraukti į Sinodinį kelią.

„Ganytojiškai raginu ir prašau pažvelgti į šį Sinodo procesą kaip į įsiklausymo kelią ir dar vieną galimybę kalbėtis apie tai, kas mums svarbu Bažnyčioje. Prašau numatyti žmones, galinčius būti grupelių moderatoriais, ir padėti pasikalbėti Jūsų centre ar parapijose, universitete, Jūsų grupėje Sinodo grupelių susitikimų metu“, – sakė Kauno arkivyskupas Kęstutis Kėvalas

Šių žmonių kontaktus (vardas, pavardė, el. pašto adresas arba telefono numeris) iki lapkričio 5 d. prašome atsiųsti el. paštu sinodas@kaunoarkivyskupija.lt

Parapijų moderatoriams lapkričio antrąją savaitę bus rengiami mokymai. Mokymuose bus galima dalyvauti pasirinktinai (Kaune – 11 11 d., Kėdainiuose –  11 12 d. arba Šiluvoje – 11 13 d.). 

Vėliau moderatoriai tiesiogiai dirbs su žmonėmis savo bendruomenėse telkdami sinodiniams susitikimams.

 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune