Jėzuitų gimnazijos moksleivių dovana „Caritas“ labdaros valgyklai Kaune (2013 12 20)
Paskelbta: 2013-12-20 14:13:38

Jau eilę metų baigiantis Adventui Kauno Jėzuitų gimnazijos moksleiviai apsilanko arkivyskupijos „Caritas“, atnešdami įvairių gėrybių ir pasidalydami tuo su stokojančiais.

Gruodžio 20 d. rytą gausus moksleivių būrys, lydimas gimnazijos socialinės darbuotojos Rūtos Balčiūnaitės, atėjo į Kauno arkivyskupijos „Caritas“, kiekvienas nešdamas po didžiausią krepšį dovanų. Tai visos Jėzuitų gimnazijos adventinė auka, skiriama labdaros valgyklai: įvairūs maisto produktai – aliejus, saldumynai, vaisiai, prieskoniai ir kt.

Mokiniai atidžiai klausėsi Kauno I dekanato „Caritas“ vadovės Onos Virbašiūtės pasakojimo apie „Caritas“, jo atliekamus darbus, pasilenkimą prie silpnesniojo. Karitiečių artimo meilės tarnystė pailiustruota skiadrėmis, taip pat atsakyta į jaunimo užduotus klausimus. Su gimnazistais pasidalyta, kaip gera daryti gera ir dar giedresne nuotaika pasitikti šv. Kalėdas.


 

Ses. Viktorija Maknauskaitė SJE,
Kauno arkivyskupijos „Caritas“ reikalų vedėja
Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune