2013 m. Gerumo kristalais apdovanoti arkivyskupijos sielovados bendradarbiai Vaida Spangelevičiūtė-Kneižienė ir Mantas Kuraitis (2014 01 06)
Paskelbta: 2014-01-06 13:54:18

Sausio 6 d. Kauno rotušėje už neatlygintinus darbus miesto bendruomenei meras Andrius Kupčinskas įteikė Gerumo kristalus 28 kauniečiams, tarp kurių yra ir du jauni mūsų arkivyskupijos sielovados bendradarbiai.

Gerumo kristalais apdovanoti arkivyskupijos sielovados koordinatorė Vaida Spangelevičiūtė-Kneižienė – už jauno žmogaus integraciją į visuomenę ir bendruomeniškumo ugdymą, bei Mantas Kuraitis, 2013 m. Lietuvos jaunimo dienų savanoris koordinatorius – už jauno žmogaus integraciją į visuomenę ir bendruomeniškumo ugdymą.

Už religinės muzikos populiarinimą ir pilietiškumą, išsaugant unikalų kultūros paveldą Gerumo kristalu apdovanota Dalia Jatautaitė, taip pat Gedas Malinauskas, „Šviesos dirbtuvėlių“ įkūrėjas – už pagalbą neįgaliesiems integruojantis į visuomenę, kiti bendruomenėms ir artimui nesavanaudiškai tarnaujantys kauniečiai.
 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune