Birželio 1-ąją kviečiame drauge vykti į Šeimų šventę „Šeima – gyvybės lopšys“ Vilniuje
Paskelbta: 2014-05-23 13:02:53

Birželio 1-ąją, sekmadienį, kai minėsime Tėvo dieną ir Tarptautinę vaikų gynimo dieną, keturios krikščionių – Ortodoksų, Katalikų, Evangelikų reformatų ir Evangelikų liuteronų – Bažnyčios Vilniuje rengia Šeimų šventę „Šeima – gyvybės lopšys“. Joje kviečiamos dalyvauti šeimos ir , kaip minima išplatintame pranešime, „visi geros valios žmonės – tiek sukūrę šeimas, tiek svajojantys apie šeimą ar palaikantys šeimos, kaip vertybės, idėją. Laukiamos ir išbandymus patiriančios šeimos bei jų artimieji“ (išsamiau žr. Bažnyčių vadovų kvietimą >>)

Šventėje jau ne pirmus metus organizuojama krikščioniškų šeimų eisena. Ji prasidės 13.30 val. Gedimino prospekte (prie LR Seimo rūmų) ir bus einama į Rotušės aikštę, kur vyks koncertas (daugiau informacijos žr. čia >>).

Kviečiame bažnytinių institucijų, organizacijų darbuotojus, parapijų tikinčiuosius drauge vykti į Šeimų šventę „Šeima – gyvybės lopšys“ Vilniuje“ !

Kelionė nemokama, tačiau būtina registracija (numatoma 200 vietų).

Užsiregistruoti kelionei galima:

- tel. +370686 15 225 (Mantas, Jono Pauliaus II piligrimų centras);
- arba pas parapijų klebonus.

Užsiregistravusieji kviečiami:

- birželio 1 d., sekmadienį, 10.30 val. dalyvauti bendrose šv. Mišiose Kauno arkikatedroje bazilikoje;

- po šių šv. Mišių Išvykstama į Vilnių autobusais iš aikštės prie Kauno pilies. Iš Vilniaus išvažiuojama 17 val.

Drauge švęskime Šeimos metus, liudykime šeimos gyvenimo pagal Dievo planą grožį ir vertę, kurkime šviesią Lietuvos ateitį!

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune