KAJC popietė jaunimui su laipiojimo pramoga (2016 04 22)
Paskelbta: 2016-04-26 18:47:38

Balandžio 22 d. arkivyskupijos Jaunimo centras pakvietė jaunuolius, vaikinus ir merginas, pailsėti po savaitės darbų ir mokslų bei išbandyti įdomią pramogą – laipiojimą. Tai jau ne pirmas „Atsipūsk! Juk penktadienis“ renginys Jaunimo centre, kurio tikslas – per skirtingas aktyvias pramogas pakviesti jaunimą į draugystę vieniems su kitais ir su Dievu.

Kol į seminarą dirbantiems su jaunimu rinkosi jaunimo vadovai ir katechetai, jaunuoliai su dalimi darbuotojų kartu meldėsi ir šlovino Dievą Jaunimo centro koplyčioje. Džiaugiamės, kad galime pasiūlyti jaunimui labai patrauklią ir įdomią veiklą, kuri teikia daug džiaugsmo ir dovanoja bendrystę. Tačiau dar svarbiau, kad pirmiausia pakviečiame juos kartu kreiptis į Tą, kuris yra tikrasis džiaugsmo, bendrystės, gyvenimo pilnatvės šaltinis.

Po maldos visi drauge vyko į Kauno mieste esantį laipiojimo centrą „Miegantys drambliai“ ir praleido įdomią bei aktyvią popietę. Ateinantį penktadienį (balandžio 29 d.) praleisti popietę kartu su malda ir veikla kviečiame merginas. Šį kartą drauge gaminsimės rankų darbo muilą. Užsiėmimą ves Junimo centro bičiulės iš LSMU gimnazijos, įkūrusios moksleivių mokomąją bendrovę „Ecosoap“. Visų norinčiųjų lauksime  arkivyskupijos Jaunimo centre 16 val.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune