Kauno I dekanato jaunimas dalyvavo protmūšyje (2017 04 06)
Paskelbta: 2017-04-14 08:35:56

Balandžio 6 d. Kauno I dekanato parapijų jaunimas susirinko Gerojo Ganytojo parapijoje ir dalyvavo jaunimo vadovų suorganizuotame protmūšyje „Kas tas yr?“. Susitikimas prasidėjo šv. Mišiomis, po kurių jaunuoliai galėjo džiaugtis bendryste prie vaišių stalo.

Galiausiai jaunieji protai išbandė savo jėgas protmūšyje, kurį sudarė keturi etapai. Jaunuoliai turėjo atsakyti į įvairius klausimus apie religiją, filmus, muziką ir kitas temas. Geriausiais rezultatais pasižymėjo ir pirmąją vietą laimėjo Šv. Jurgio Kankinio (pranciškonų) bažnyčios jaunimo komanda, pasivadinusi „JauPra“. Dalyviai taip pat nustebino išradingumu kuriant komandų pavadinimus. Iš viso protmūšyje grūmėsi šešios komandos: „JauPra“, „GG“, „Jūreivės“, „Čia turėtų būti pavadinimas“, „Gruodžiukai“ ir „Gustės katedriukai“.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune