Talentų vakaras su ARKOS bendruomenės bičiuliais Jaunimo centre (2017 11 28)
Paskelbta: 2017-11-30 19:58:22

Lapkričio 28 dieną arkivyskupijos Jaunimo centras prisipildė meilės ir šilumos. Jau nuo popietės susirinko būrys bičiulių iš Kauno ARKOS bendruomenės. Jie puošė patalpas, serviravo savo gamintus sumuštinius, dėliojosi rankų darbo keramikos dirbinius ir, žinoma, daug repetavo, nes vakare laukė būtent jų talentų vakaras.

Prisipildžius pilnutėlei salei, talentų vakarą vaidinimu pradėjo visi bendruomenės bičiuliai, papasakodami apie save žiūrovams. Vakarą tęsė atskirų bičiulių pasirodymai, parengti su jų draugais savanoriais. Kiekvienas bičiulis prieš pasirodymą buvo pristatomas trumpu vaizdo reportažu. Bičiuliai dainavo, šoko, deklamavo eiles ir rodė kitus savo turimas dovanas.

Šiais metais prie bičiulių talento vakaro prisijungė ir Všį Kauno kurčiųjų reabilitacijos centro kolektyvas „Skambanti tyla“, kuris šoko ir mokė gestų kalbos, kad vakaro dalyviai galėtų pasilinksminti drauge.

Vakarą vainikavo bičiulių apdovanojimai, agapė ir diskoteka.

Dėkojame Kauno ARKOS bendruomenei už bendradarbiavimą ir galimybę sukurti širdis atveriantį renginį.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune