„Alfa“ kurso užbaigimas seminarijoje (2011 12 18)
Paskelbta: 2011-12-21 09:19:42

Žr. šio įvykio fotoalbumą

Gruodžio 18 dieną Kauno kunigų seminarijoje baigėsi „Alfa“ kursas. Šis dešimties savaičių trukmės kursas, skirtas tikėjimui atrasti ir pagilinti, seminarijoje vyko visą rudens semestrą kiekvieną sekmadienį po 10 val. šventų Mišių.

Mokymus šio kurso metu sakė ketvirto kurso seminaristai, o „Alfa“ kursą koordinavo sesuo benediktinė Gabrielė Vasiliauskaitė, diak. Ernestas Želvys bei I ir II kursų seminaristai.

Klierikams tai buvo puiki pastoracinė praktika. Visi kurso dalyviai džiaugėsi, kad turėjo galimybę dalytis tikėjimo patirtimi, kartu keliauti į gilumą, atnaujinti tikėjimo žinias.

Visiems, organizavusiems šį kursą, jame dalyvavusiems ar kiek kitaip prie jo prisidėjusiems, nuoširdžiai dėkojo seminarijos rektorius mons. Aurelijus Žukauskas, išreikšdamas viltį, jog bendrystė tarp tikinčių ir ieškančių žmonių tęsis toliau.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune