„Šviesos žemėlapio“ akcijos parama – pandemijos ypač paliestiesiems
Paskelbta: 2020-04-16 19:50:39

Balandžio 2 dieną prasidėjo maldos ir paramos akcija „Šviesos žemėlapis“. Akcijos metu žmonės yra kviečiami įsijungti į užtarimo maldą už koronaviruso pandemijos paliestuosius ir paremti nuo jos labiausiai nukentėjusius – vaikus ir jų šeimas, vienišus, vyresnio amžiaus, savimi negalinčius pasirūpinti žmones.

Lietuvos CARITAS praneša, jog „Šviesos žemėlapio“ akcijos parama jau pasiekia savimi negalinčius pasirūpinti žmones Telšiuose, Kaune, Marijampolėje, Vilkaviškyje, Merkinėje, Palangoje, Skuode ir kitur. Už aukas nuperkama būtinų vaistų, maisto produktų ir kt., o visa tai gali sparčiai pasiekti vargstančiuosius jaunųjų savanorių dėka! CARITAS praneša, jog dėka aukojančių žmonių ši geografija nuolat plečiasi visose vyskupijose, o žmonės dėkoja už jiems nelauktai surengtas Velykas.

Apie paramą plačiau šiuo karantino metu nuolat informuojama Lietuvos CARITO puslapiuose >>

Šv. Mišios kasdien 19 val. aukojamos Šiluvos bazilikoje (transliacijos prieinamos Šiluvos šventovės feisbuko paskyroje >>) už visus, kurie meldžiasi Rožinį ar paaukoja Lietuvos CARITUI, kurie dalyvauja įgyvendinant šios akcijos sumanymą, kurie įžiebia vis daugiau šviesos ŠVIESOS ŽEMĖLAPYJE.

Kiekvienas galime įsijungti bet kuriuo metu – akcija tęsiasi!

Plačiau apie ŠVIESOS ŽEMĖLAPĮ ir kaip jame dalyvauti žr. siluvossventove.lt >> 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune