Popiežiaus Jono Pauliaus II gimtadieniui vėl atidarytas Jaunimo centro kiemelis
Paskelbta: 2020-05-19 17:10:29

Alpinistas, aktorius, slidininkas, filosofas, popiežius, šventasis ir artimas jaunimo bičiulis – šv. Jonas Paulius II! 100-osios gimimo metinės buov puiki proga atverti arkivyskupijos Jaunimo centro kiemelio (Vilniaus g. 7) vartus ir švęsti su pasiilgtais draugais.

Būtent šio popiežiaus iniciatyva kas kelerius metus milijonai jaunų žmonių susitinka ypatingoje tikėjimo šventėje – Pasaulio jaunimo dienose. O 1993 m. jo įkvėpti pradėjome organizuoti Lietuvos jaunimo dienas. Sekdami popiežiaus įkvėpimais ir švęsdami jo gimtadienį, gegužės 18 d., galėjome susirinkti Jaunimo centro kiemelyje ir išgyventi karantino metu pasiilgtą bendrystę.

Pirmadienio vakarą atsivėrusiame kiemelyje, laikantis rekomendacijų besitęsiančiam karantinui, žaidėme protmūšį, įvairius stalo žaidimus bei kartu žiūrėjome šv. Joną Paulių II asmeniškai žavėjusį filmą „Gyvenimas yra gražus“.

Šventinę savaitę tęsiame ir dalijamės nuoširdžiu kvietimu trečiadienį ir penktadienį, nuo 16 iki 20 val., apsilankyti Jaunimo centro kiemelyje:

Trečiadienį (gegužės 20 d.) – atviras pokalbis su Paulina ir Mantu Kuraičiais (vyks ir tiesioginė transliacija internetu).
Penktadienį (gegužės 22 d.) – vakarėlis pasitinkant 612-ąjį Kauno miesto gimtadienį. Šoksime zumbą ir JustDance.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune