Kauno kurijoje – artimo meilės darbas kraujo donorystės akcijoje (2020 12 10)
Paskelbta: 2020-12-11 12:49:19

Gruodžio 10 dieną, kaip ir kasmet artėjant didžiosioms metų šventėms, Kauno arkivyskupijos kurijoje vyko Kraujo donorystės akcija. Šiemet, pandemijos sąlygomis, ji buvo organizuota pakviečiant žmones iš anksto registruotis.

Artėjant šventoms Kalėdoms ir pasinaudojant Kauno klinikų Kraujo centro darbuotojų, atvykusių į kuriją, sudaryta galimybe, patį didžiausią artimo meilės darbą atliko – pasidalijo savo krauju – kasmet akcijoje dalyvaujantys Kauno kunigų seminarijos auklėtiniai, taip pat įvairių bažnytinių institucijų bei organizacijų vadovai, darbuotojai, seserys vienuolės, kunigai, diakonai – iš viso beveik dvidešimt donorų.

Kauno klinikų Kraujo centras prašo mūsų visų dosnumo. Šiuo metu, kai daugelis organizacijų dirba nuotoliniu būdu, o kai kurie saviizoliacijoje ir planuotos donorystės akcijos ženkliai sumenkėjusios, labai reikia kraujo.

 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune