Supervizijoje aptarti sužadėtinių rengimo klausimai (2020 12 15)
Paskelbta: 2020-12-17 21:48:51

Gruodžio 15 d. Šeimos centras pakvietė sužadėtinių rengėjus į nuotolinį susitikimą-supervziją. Susitikimą moderavo Lietuvos šeimos centro direktorė soc. m. mgr. Vijoleta Vitkauskienė. Pradžioje dalyviai pasidalijo, kaip sekasi dirbti pasitelkiant naujas technologijas. Tomas Jundulas papasakojo apie platesnes zoom platformos galimybes.

Vijoleta Vitkauskienė pakvietė dalyvius pasidalyti gerąja patirtimi, vedant grupes sužadėtiniams nuotoliniu būdu ir kylančiomiais baimėmis Sutuoktinių poros aktyviai dalijosi savo patirtimi naudojant įvairius metodus: filmukus, katechezių įrašus, porų vaizdo liudijimus. Paminėta ir sužadėtinius labai sužavėjusi patirtis – šeimos malda už konkrečią sužadėtinių porą.

Su sužadėtinių rengėjais atsakymų ieškota kartu, analizuojant konkrečias situacijas. Nuotolinį susitikimą labai pagyvino retkarčiais pasirodantys vaikų veidai, o Vijoleta Vitkauskienė drąsino visus nebijoti liudyti savo gyvenimo. Susitikimas baigėsi bendra malda ir adventiniais palinkėjimais.


Kauno arkivyskupijos Šeimos centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune