Gruodžio 23 d. Lietuvos vyskupai kviečia į maldą už medikus ir ligonius (transliacija iš Aušros Vartų koplyčios Vilniuje)
Paskelbta: 2020-12-22 14:22:28

Gruodžio 23 d. 16 val. Lietuvos vyskupai kviečia kartu melstis už medicinos darbuotojus ir ligonius. Vyskupai šia intencija aukos šv. Mišias savo koplyčiose ar katedrose, o tikintieji raginamai jungtis į maldą per tiesioginę šv. Mišių transliaciją iš Aušros Vartų koplyčios Vilniuje. 

Tiesioginė šv. Mišių transliacija vyks internetu Šv. Teresės bažnyčios – Aušros Vartų feisbuko paskyroje. Jas transliuos ir „Marijos radijas“. Plačiau >>

Kauno arkivyskupas metropolitas Kęstutis Kėvalas medikus, kurie rūpinasi gydyti, slaugyti sergančiuosius, bei koronaviruso infekciją besigydančius žmones prisimins savo maldoje aukodamas vakaro šv. Mišias gruodžio 23 d. 18 val. arkivyskupijos kurijos koplyčioje. 

Parengta pagal Vilniaus arkivyskupijos informaciją

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune