Broliai kapucinai Kaune kviečia į Tyrų širdžių judėjimą bei maldos grupę už gyvybę
Paskelbta: 2014-10-14 11:58:15

Broliai kapucinai pradeda Tyrų širdžių judėjimo plėtojimą Lietuvoje. Susitikimai vyks kiekvieną mėnesio šeštadienį 18 val. Šv. Vincento Pauliečio (Petrašiūnų) bažnyčioje (Kaunas, R. Kalantos g. 38). Susitikimų programa – šv. Mišios, paskaita, agapė.

Tyrų širdžių judėjimas – tai skaistume gyvenančių žmonių bendruomenė, kurios pagrindiniai uždaviniai – mokytis gyventi tyrai, parodyti, kaip seksualizuotos kultūros laikais tai yra įmanoma, ir paaiškinti, kodėl taip gyventi verta.

Šis judėjimas kuriamas Lenkijos pavyzdžiu, kur aktyviai veikia kelis dešimtmečius, yra labai populiarus ir vienija daugiau kaip 10 000 narių. Esame kviečiami prie jų prisijungti. Tyrų širdžių judėjimas skirtas ne tik jaunimui, bet ir vienišiems vyresnio amžiaus žmonėms, taip pat sutuoktiniams bei visiems trokštantiems pažinti skaistų gyvenimo būdą ir jo privalumus bendruomenėje. TŠJ aktualijoms skirta nuolatinė žurnalo „Mylėkite viens kitą“ rubrika.

Žurnalo „Mylėkite viens kitą“ skaitytojus ir visus norinčius įsitraukti į Tyrų širdžių judėjimą prašome kreiptis į brolių kapucinių vienuolyną Petrašiūnuose, tel. (37) 45 30 28 arba el. paštu kapucinai@icloud.com.

Daugiau informacijos apie TŠJ, jo ištakas ir veiklą galite rasti žurnale „Mylėkite viens kitą“ ir internetinėje žurnalo svetainėje www.mylekite-vienskita.org šio judėjimo aktualijoms skirtoje skiltyje.

--------------------------
Kiekvieno mėnesio 12 d. 18 val. Petrašiūnų bažnyčioje renkasi Gvadalupės Dievo Motinos maldos grupė už gyvybę. Meldžiamasi už negimusius, nužudytus vaikus, įvairių priklausomybių turinčius žmones, savanoriškai nutraukusius gyvybę ar bandančius tai daryti, už eutanazijos aukas ir kitomis intencijomis už gyvybės kultūrą. Kviečiame dalyvauti! 

Iš Lietuvos į Meksiką maldininkams nunešus 5000 km kryžių, po Lietuvos parapijas, bendruomenes, šeimas keliauja keturios pašventintos Gvadalupės Dievo Motinos iš Meksikos paveikslo kopijos. Norintys priimti paveikslą gali kreiptis į brolių kapucinių vienuolyną Petrašiūnuose.

Išsamiau teirautis tel. (37) 45 30 28, el. paštu kapucinai@icloud.com

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune