Sveikatos ir integracijos klubo „Sauliukas“ šventė Kauno Gerojo Ganytojo parapijoje (2016 09 18)
Paskelbta: 2016-09-19 19:24:42

Rugsėjo 18 dieną į Kauno Gerojo Ganytojo bažnyčią rinkosi šeimos, auginančios negalę turinčius vaikus. Buvo meldžiamasi už sveikatos ir integracijos klubo „Sauliukas“, vienijančio daugiau nei 25 šeimas, bendruomenę.

Šv. Mišias aukojo Kauno arkivyskupijos augziliaras vyskupas Kęstutis Kėvalas, koncelebravo parapijos vikaras kun. Nerijus Pipiras.

Sakydamas homiliją, vyskupas dėkojo už iniciatyvą burtis drauge. Kartu buvo akcentuota, kad neveiklumas artimo meilės srityje yra nepateisinamas, o mūsų veiksmai, pasirinkimai visuomet turi būti orientuoti į ateitį. Nereikia pataikauti šiandienei madai ar interesams, tačiau be galo svarbu būti apsukriems artimo meilės srityje.

Mišiose dalyvavo šio klubo steigėjai ir vadovai, Kauno miesto savivaldybės atstovai, verslininkai, remiantys šios organizacijos veiklą.

Po šv. Mišių buvo pašventintos sveikatos ir integracijos klubo „Sauliukas“ patalpos, bendrauta su šeimomis, auginančiomis negalę turinčius vaikus.

Parapijos vikaro kun. Nerijaus Pipiro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune