Muzikinė-literatūrinė kompozicija „Gyvenimo eskizai“ Ukmergės Švč. Trejybės bažnyčioje (2017 02 24)
Paskelbta: 2017-02-20 19:53:17

Vasario 24 d. 18 val. Ukmergės Švč.Trejybės bažnyčioje maloniai kviečiame į muzikinę-literatūrinę kompoziciją „Gyvenimo eskizai“. Tėvo Stanislovo, Justino Marcinkevičiaus ir kitų autorių kūrinius skaitys režisierė Dalia Kanclerytė, dainuojamąją poeziją atliks bardas Arūnas Raudonius, emocijas judesiu perteiks mimas Aleksas Mažonas.

Poetinė judesio, dainos ir šokio impresija „Gyvenimo eskizai“ gimė A. Raudoniaus iniciatyva. Pasak D. Kanclerytės, atlikėjai dalijasi tuo, ką turi šviesiausio savo širdyse. Jie kviečia su viltimi žvelgti į gyvenimą, matyti grožio mirksnius varginančioje kasdienybėje, skatina pamilti save, gerbti esantįjį šalia, atleisti, kurti apie save meilės ir gerumo oazes.

D. Kanclerytė – aktorė, poetė, režisierė, kuri įtikėjusi Dievą, atrado pašaukimą kurti dokumentinius filmus, taip pat kuria poetines kompozicijas, impresijas.
A. Raudonius – daugelio festivalių, meninių projektų, koncertų dalyvis, liudijantis Kūrėjo veikimą savo gyvenime, o asmenine kūryba ir atlikimu palietęs daugelio žmonių širdis.
A. Mažonas – aktorius mimas, režisierius, pedagogas, nacionalinių ir tarptautinių festivalių, meno forumų, pantomimos spektaklių suaugusiems ir vaikams dalyvis, organizatorius. Savo kūrybos stilių aktorius vadina „Soul Dance“ (sielos šokiu).

Vaiva Čepytė
Ukmergės Švč. Trejybės parapija
Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune