Domeikavos parapijos vaikai gamino prakartėles ir džiaugėsi Kalėdų Seneliu (2018 12 26)
Paskelbta: 2018-12-27 17:13:50

Gruodžio 26-ąją, antrąją Kalėdų dieną, Domeikavos bažnyčioje Mišiose dalyvavo Kalėdų Senelis. Pamaldoms vadovavęs parapijos klebonas kun. Gintaras Pūras priminė, kad antrąją Kalėdų dieną Bažnyčia mini pirmąjį krikščionį kankinį šv. Steponą. Dvasininkas pamoksle paminėjo svarbiausius šv. Stepono gyvenimo ir veiklos faktus, kalbėjo kodėl krikščionys privalo ugdyti romumo ir gailestingumo dorybes.

Mišių pabaigoje klebonas palinkėjo pamaldose dalyvavusiems Steponams sėkmės bei Viešpaties malonių gausos. Vėliau vaikai Kalėdų Seneliui deklamavo ir dainavo, todėl atsidėkodamas svečias vaikams įteikė dovanų. Už šaunią popietę su Kalėdų Seneliu vaikai ir jų tėveliai dėkojo parapijos klebonui kun. Gintarui Pūrui.

Bažnyčioje vyko Domeikavos gimnazijos mokinių sukurtų prakartėlių paroda. Vaikams idėją pasiūlė ir parodą surengė Domeikavos gimnazijos tikybos mokytoja Roma Zaksienė.

Domeikavos parapijos informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune