Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2016 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Tarptautinė lyderystės konferencija MISIONIERIAUS APSISPRENDIMAS Kaune (gegužės 4–8 d.)(su programa ir kvietimu paskubėti registruotis!)
KUR: Kaunas

Šią konferenciją organizuoja RELaY komanda (RELaY skatina susitaikymą tarp krikščionių, Europos reevangelizaciją, pasauliečių lyderių ruošimą ir jaunimo subūrimą darbui skleidžiant Gerąją naujieną), Tarptautinio charizminio atsinaujinimo judėjimas (ICCRS), „Naujosios Sandoros“ bendruomenė ir Kauno arkivyskupijos kurija.

Tokios konferencijos vyksta kas treji metai vis kitame Europos mieste. Jau yra buvę Maltoje, Čekijoje, Slovakijoje, Airijoje ir kitur.

------------------

Konferencijos pradžia Kaune, Papilio g. 5 – gegužės 4 d. 18 val. (trečiadienį). Ji tęsis iki gegužės 8 d. (sekmadienio).

Išsami PORGRAMA >>

Pagrindiniai kalbėtojai:

arkivyskupas Zbignevas STANKEVIČIUS (Latvija);

Pete GREIGAS (Vokietija) – vienas iš maldos namų „24/7“, tarptautinio ekumeninės maldos judėjimo „Misija ir teisingumas“ įkūrėjų;

Paulas DONDERSAS (Olandija)– vienas iš tarptautinės programos Xpand kūrėjų.

Dalyvaus ir ves užsiėmimus gerai žinomas šlovintojas Timas HUGHESAS (Jungtinė Karalystė).

Konferencijos metu bus keturios darbo darbo grupės skirtingomis temomis: 1) MOKINYSTĖ (Bruseʾas Clewettas ir kt.); 2) LYDERYSTĖ (Michele Moran, Paulas Dondersas); 3) MALDA (Pete Greigas, Timas Hughesas, Andrewsas Consiglio ir 3) BENDRUOMENĖS KŪRIMAS (Bohusas Zivcakas ir kt.).

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA.

Visi norintys kviečiami paskubėti ir užsiregistruoti šiame tinklalapyje >>

Yra galimybė dalyvauti ne visą konferencijos laiką.

Norintys dalyvauti ne visą laiką kviečiami registruotis el. paštu conference2016@relay-network.org konkrečiai nurodant kurią dieną (dienas) planuojate dalyvauti ir kiek laiko (visą dieną ar pusę). Dalyvaujantiems visą dieną yra galimybė kartu pietauti ir vakarieniauti už papildomą 7 eurų mokestį.

Taip pat turinčius spec. mitybos poreikių (pvz. vegetarai) taip pat prašome informuoti el. paštuconference2016@relay-network.org

Dalyvavimas visoje konferencijoje – 90 € su maitinimu.

Dalyvavimas visoje konferencijoje be maitinimo – 60 €.

Viena diena be maitinimo + kava 20 €. Su maitinimu + 7 € papildomai.

Pusė dienos be maitinimo + kava 10 €

Jau yra užsiregistravusių dalyvių iš Čekijos, Austrijos, Didžiosios Britanijos, Airijos, Olandijos, Rumunijos, Vokietijos, Bosnijos, Slovėnijos, Slovakijos, Šveicarijos, Maltos, Prancūzijos, Latvijos, Ukrainos, Lenkijos.

Informacija pdf formatu (lietuvių kalba) >>

Išsamiau, registracija (anglų kalba)>>

Relay