Artėja dar vienos parapijų misijos. Gegužės 11–19 d. Misijų savaitė Kėdainiuose (Šv. Juozapo parapijoje)
Paskelbta: 2024-04-19 16:18:40

Kauno arkivyskupijoje artėja dar vienos parapijų misijos! Jos, pavadintos „Laimingas žmogus, kuris Viešpačiu tiki“ (plg. Jer 17, 7), gegužės 11–19 d. vyks Kėdainiuose, Šv. Juozapo parapijoje bei kitose šio miesto erdvėse (bibliotekoje, ligoninėje, ugdymo įstaigose etc.) susitinkant su įvairiomis žmonių grupėmis.

„Dėkojame Dievui, kad gegužės 11–19 dienomis Gerąją naujieną mums skelbs tėvai redemptoristai Rastislav Dluhý ir Peter Hertel, kurie į mūsų parapiją atvyksta su misionierių pasauliečių komanda“, – sako Kėdainių Šv. Juozapo parapija. Joje anksto dalijamasi žinia parengtame pokalbyje su parapijos klebonu kunigu Žydrūnu Paulausku bei misionieriais, mūsų arkivyskupijoje tarnaujančiais tėvais redemptoristais (pokalbį kviečiame skaityti čia >> )

Misionieriai kviečia susipažinti su programa >>, palydėti malda ir pagal galimybes dalyvauti.

„Svarbiausia yra malda. Ruošiamės malda ir užtarimu už Kėdainius. Susitikome keletą kartu su klebonu ir jo komanda. Pasidalinome užduotimis. Parapijiečiai prisiėmė kai kurias atsakomybes. Mūsų komanda Kaune ruošiasi programoms mokyklose ir su įvairiomis grupėmis. Malda ir praktinis pasiruošimas, tai dabar svarbiausia. Aplankysime mokyklas ir įvairias įstaigas, tam reikia deramai pasiruošti“, – sako tėvai redemptoristai, misijas rengiantys bendradarbiaudami su pasauliečių misijų bendruomene ,,Gyvybės medis“ bei parapija.

Parengta pagal tėvų redemptoristų bei parapijos informaciją 

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune