Vasario 14 d. seminaras KŪRYBINGUMAS ŠIŲ DIENŲ TARNYSTĖSE su misionieriumi Noeliu Chirchopu (Malta) tarnaujantiems institucijose ir parapijose
Paskelbta: 2023-02-07 20:20:23

Vasario 14 d. 16–18 val. Kauno senamiestyje (vieta bus patikslinta užsiregistravus dieną prieš susitikimą) Kauno arkivyskupijos kurija ir Misijų mokykla kviečia į seminarą „Kūrybingumas šių dienų tarnystėse“.

Šis seminaras skiriamas tarnaujantiems bažnytinėse institucijose ir parapijose. 

Seminaro lektorius – misionierius Noelis Chirchopas iš Maltos –  kvies pamąstyti, kaip kūrybingiau tarnauti savo veiklos srityse, kaip leisti Dievui mus vesti tarnystėse ir kaip kūrybingai dalytis Gerąja naujiena šiomis dienomis savo aplinkoje. 

Būtina REGISTRACIJA iki vasario 13 d. 20 val. paspaudus šią nuorodą >> 

Noelis Chirchopas prieš daugiau nei 40 metų charizminio atsinaujinimo dėka suprato, kad Jėzui yra svarbus asmeninis santykis su kiekvienu žmogumi ir Juo pačiu. Pastaruosius 40 metų Noelis yra „Sandoros“ bendruomenės „Dievo šlovė" narys.

Ch. Noelis ne kartą lankėsi Lietuvoje, buvo atsakingas už įvairius tarptautinius renginius (pvz., Jaunimo dienas). Atsisakęs nuolatinio darbo, tapo misionieriumi INSTITUTE FRO WORLD EVANGELISATION - ICPE Mission. Jis taip pat dirba Katalikiškųjų evangelizacijos mokyklų koordinatorių asociacijos – ACCSE (Europa) – vykdomojoje valdyboje, kuri rūpinasi kasmetiniu vadovų susitikimu ir jų formacija.

Misionierius kalba įvairioms grupėms ir bendruomenėms tokiomis temomis kaip dvasingumas, krikščioniškas gyvenimas, vadovavimas, mokinystė, bendruomenės kūrimas, evangelizacija, kūrybiškumas, šlovinimas ir kitomis. Jis yra kalbėjęs įvairiuose jaunimo, vienuolių, kunigų ir vadovų susirinkimuose.

Organizuoja Kauno arkivyskupijos kurija ir Misijų mokyklos komanda

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune