Mobilaus vakcinavimo autobusiukas – ir Kauno senamiesčio bažnyčių lankytojams
Paskelbta: 2021-07-16 21:13:28

Liepos 18 ir 25 d. sekmadieniais Kaune, Rotušės aikštėje, nuo 9 iki 13 val. dirbs Mobilaus vakcinavimo centro autobusas.

Tad jei sekmadieniais ketinate apsilankyti Kauno Šv. Pranciškaus Ksavero (jėzuitų) bažnyčioje, Kauno arkikatedroje bazilikoje, Kauno Švč. Trejybės (seminarijos) bažnyčioje ar Kauno Švč. Mergelės Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje, kviečiame užsukti ir į .Mobilaus vakcinavimo centro autobusiuką. 

Kauno m. savaivaldybė informuoja, kad nusprendusieji pasiskiepyti čia, gali rinktis savo pageidaujamą vakcinos rūšį iš tuo metu turimų. Viskas vyksta gana greitai, todėl pacientai veikiausiai neužtruks ilgiau nei 20 minučių. Be to, čia galima susitrumpinti laikotarpį tarp pirmos ir antros skiepo dozių, pastarąją pasiankstinant. Taigi visi surėmę pečius galime apsaugoti save ir aplinkinius nuo pavojingos ligos grėsmių. Tai ypač svarbu vyresnio amžiaus žmonėms – mūsų tėvams, seneliams ir kitiems aplinkiniams.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune