Balandžio 29 d. respublikinė mokslinė konferencija „Nekintanti žmogaus gyvybės vertė: nuo natūralaus prasidėjimo iki natūralios mirties“
Paskelbta: 2022-04-08 15:00:57

Šiandien žiauraus karo, kasdien nusinešančio šimtus karių ir civilių – besilaukiančių moterų, vaikų, suaugusių ir senelių – gyvybių, metu ypač svarbu kalbėti apie neįkainojamą žmogaus gyvybės vertę. Balandžio paskutinį sekmadienį minėsime Pasaulinę gyvybės dieną.

Ta proga VDU Katalikų teologijos fakultetas kartu su LSMU Anesteziologijos klinika bei Pasaulinės gydytojų federacijos „Už žmogaus gyvybę“ Lietuvos asociacija ir Laisvos visuomenės institutu kviečia į Respublikinę mokslinę konferenciją „Nekintanti žmogaus gyvybės vertė: nuo natūralaus prasidėjimo iki natūralios mirties“.

Konferencijoje medicinos, teologijos ir teisės sričių mokslininkai nagrinės aktualius žmogaus gyvybės klausimus. Konferenciją vainikuos diskusijų forumas, kuriame pasisakyti (iki 5 min.) kviečiami visi dalyviai.

Konferencija vyks balandžio 29 d. VDU Didžiojoje auloje (Gimnazijos g. 7, Kaunas). Pradžia – 10 val. 

Programa PDF 

Registracija vyksta internetu (spauskite nuorodą čia >>) iki balandžio 22 d. Norinčius pasisakyti diskusijų forume prašome tai pažymėti registracijos anketoje.

Daugiau informacijos >> 

 

Konferencijos organizacinis komitetas

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune