Kovo 10–12 d. PABĖGIMAS į Šiluvą „Angelai, kurie saugo“. Kviečia Šiluvos piligrimų centras su broliais dominikonais (registracija iki vasario 28 d.)
Paskelbta: 2023-01-12 13:57:38

Kovas – laikotarpis, kurio metu išgyvename laukimą, sumišusį su padėka. Tai atgimimą pranašaujantis laikas, kuomet vis arčiau šventų Velykų slėpinys, o šį kartą pabėgimai vyks kovo 11-ąją – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Todėl kovo 10-12 d. kviečiame į Šiluvą drauge prisiminti angelus, kurie saugo, ir pažvelgti į trijų arkangelų – Mykolo, Rapolo ir Gabrieliaus nešamas žinias.

Savaitgalio dalyviai apgyvendinami Jono Pauliaus II namuose.

Kaina apsistojant dviviečiame kambaryje – 120 Eur žmogui.

Kaina apsistojant vienviečiame kambaryje – 145 Eur žmogui.

Į kainą įskaičiuota: apgyvendinimas, maitinimas tris kartus per dieną, šventinė vakarienė, sūrių degustacija, paskaitos ir susitikimai. Į kainą neįskaičiuotas atvykimas iki vietos.

Būtina registracija el. paštu info@siluva.lt iki vasario 28 d. Vietų skaičius ribotas. 

Visą programą galima rasti www.siluva.lt 

Į klausimus atsakome el. paštu info@siluva.lt arba telefonu 8 663 628 40 (Silvija)

Pageidaujant asmeninio pokalbio su vienuole, dvasininku ar išpažinties, prašome informuoti el. paštu info@siluva.lt ir suderinsime Jūsų asmeninį laiką.

 

Šiluvos  piligrimų centro informacija

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune