TREČIADIENIO MIŠIOS su arkivyskupu Kauno arkikatedroje: gyvai ir internetu
Paskelbta: 2020-10-30 11:47:44

Kauno arkivyskupas Kęstutis Kėvalas trečiadieniais kviečia į maldą arkikatedroje bazilikoje. Šiuo pandemijos metu mums ypač reikia susitelkti maldai ir visas savo viltis sudėti į Jėzų Kristų, kuris yra mūsų viltis.

Tad kiekvieną trečiadienį, saugant save ir kitus, laikantis visų reikalingų saugumo reikalavimų, kviečiame dalyvauti 18 val. šv. Mišiose arkikatedroje – gyvai arba arkivyskupijos YouTube kanalu.

Tie, kas norėtų, jau nuo 17 val.  gali dalyvauti Švč.Sakramento adoracijoje. Bus galima atlikti išpažintį, o jei sąlygos ilgainiui leis, bus ir dvasinio pokalbio galimybė.

Kiekvienas trečiadienis skiriamas vis kitai žmonių grupei – jaunimui, šeimoms, socialiniame ar karitatyviniame darbe dirbantiems žmonėms bei jaunimo ugdytojams.  Katedra atvira ir kiekvienam, kuris nori tą vakarą drauge melstis su šia žmonių grupe ar už ją. Susitikime maldoje, kad ir kur būtume  – arkikatedroje ar namuose jungdamiesi Youtube kanalu. Taip palaikysime vieni kitus šiuo nelengvu metu, kai labiausiai reikia Dievo artumo. 

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune