Balandžio 19–24 d. – PAŠAUKIMŲ VAKARAI – pokalbiai su įdomiais žmonėmis
Paskelbta: 2021-04-08 17:51:28

Nuo balandžio 19 d. prasidedančiai Maldos už pašaukimus savaitei pašaukimų sielovados bendradarbiai kviečia visus, ypač jaunimą, dalyvauti pokalbių laidose įvairiomis temomis: apie gyvenimo ir pašaukimo dovaną, kaip atrasti savo kelią ir misiją ir kt.

Šios savaitės susitikimai vyks kasdien iki balandžio 25-osios, IV Velykų sekmadienio, dar vadinamo Gerojo Ganytojo sekmadieniu, kai švenčiame Pasaulinę maldos už dvasinius pašaukimus dieną. Popiežiaus Pranciškaus žinią Pašaukimų dienai kviečiame skaityti čia  >>.

PAŠAUKIMŲ VAKARAI – tai pokalbiai su įdomiais pašnekovais, tokiais kaip arkivyskupas Kęstutis Kėvalas, balerina Aušra Krasauskaitė, kulinarijos virtuozas Gian Luca Demarco, puslapio apologetika.lt įkūrėjas Laurynas Jacevičius, gydytojas rezidentas bei didžėjus Benediktas Jonuška, VšĮ „Kauno hospiso namai“ vadovė Kristina Krasko bei kiti.

„Kiekvieną iš mūsų Jėzus šaukia keisti savo gyvenimą, nešti meilę ten, kur esame kviečiami. Todėl džiaugsmingai pristatome puikius ,,Pašaukimų vakarus“, kurių metu kalbinsime įdomius žmones ir išgirsime jų pasirinkto gyvenimo kelio istorijas. Nepraleiskite progos, nes pašaukimas gali įvykti visur ir bet kuriuo metu: gali įvykti šiandien, dabar, gali įvykti čia. Tereikia atverti savo širdis Viešpačiui!“ – sako arkivyskupijos pašaukimų sielovados bendradarbiai, kviesdami registruotis ir kitą savaitę susitikti nuotolinių pokalbių cikle.

RENGINIO globėjas – Kauno arkivyskupas Kęstutis Kėvalas.

Į susitikimus, kurie bus rengiami visą balandžio 19–24 d. savaitę kasdien nuo 19.30 val., registracija vyksta užpildant anketą čia >>. 

Susitikimai vyks Zoom platformoje. Jie taip pat bus transliuojami Pašaukimų sielovados bei Kauno arkivyskupijos FB paskyrose ir  YouTube kanalu.

Parengta pagal akademinės sielovados bendradarbių informaciją 
 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune