ŠILINĖS: programa JAUNIMO sielovados lyderiams (rugsėjo 11 d., vyksta registracija)
Paskelbta: 2021-09-03 16:28:29

 

Kauno arkivyskupas Kęstutis Kėvalas kviečia susitikti jaunimo sielovados bendradarbius. Įsikvėpti naujai mokslų metų pradžiai, aptarti idėjas, pabendrauti su seniai gyvai matytais kolegomis, o svarbiausia – drauge melstis už save, už jaunimą, už mūsų vyskupiją Šiluvos atlaiduose. Rugsėjo 11 d. Šiluvoje susitinka Sielovados pagalbininkų akademija (SPA).

Tai programa tarnaujantiems jaunimui – jaunimo sielovados bendradarbiai, jaunimo vadovai, katechetai, tačiau yra galimybė pasikviesti drauge vykti motyvuotus lyderius, kurie yra parapijos komandos dalis.

SPA pradžia: rugsėjo 11 d., 16 val.

Programoje: impulsas apie jaunimo sielovadą – kun. Gabrielius Satkauskas. Kūrybinio rašymo dirbtuvės jaunimo lyderiams – tikybos mokytojas Justinas Visickas. Šv. Mišiose giedos Lietuvos jaunimo dienų choras. Dienos užbaigai – vaišės ir gyva muzika. Kulminacija – kelionė aplink Šiluvą, Žiburių procesijoje.

Registracijos anketa www.kajc.lt 

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune