Naujas iššūkis 2022-iesiems – per metus perskaityti visą ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ (registracija baigta)
Paskelbta: 2021-12-08 11:06:45

Per visus 2021-uosius daugiau kaip 2 tūkstančiai žmonių Lietuvoje priėmė iššūkį – atsiliepė į kvietimą per metus perskaityti visą Šventąjį Raštą. Iššūkis tęsiasi – kviečiame naujus narius ir tuos, kurie galbūt sustojo pusiaukelėje, priimti artėjančių metų iššūkį – perskaityti visą Šventąjį Raštą per 2022-uosius!

Visi užsiregistravusieji visus metus kasdien gaus el. laišką su nuorodomis tos dienos Šventojo Rašto skaitiniams, trumpu komentaru ir galimybe labiau pasigilinti į skaitomą tekstą žiūrint trumpus vaizdo įrašus YouTube (anglų kalba). Šis Biblijos skaitymo planas skaitytojui pateikia kasdienę Senojo Testamento, Naujojo Testamento, taip pat Psalmių ir Patarlių knygų dalį. Kursas parengtas pagal Colino Symeso, vyskupo Roberto Barono, kunigo Mikeʼo Schmitzo ir kt. medžiagą.

Registracija baigta sausio 15 d.

Kauno arkivyskupijos kurijos Sielovados skyriaus bendradarbiai dalijasi apie vykusią džiugią kelionę kartu Šventojo Rašto pažinimo puslapiais, kurioje pirmaisiais metais netrūko ir iššūkių. Vieni spėjo į ritmą, kiti atsiliko ir šią kelionę ėjo ir dar eina savo tempu, treti atsisakė Senojo Testamento pasilikdami jį kitiems metams. Tačiau iššūkiai ir augino, ir džiugino, parodydami, kad darbas ne veltui, kad laukiama kasdienio Žodžio.

Ši kelionė su Šventuoju Raštu yra kiekvieno asmeniška, unikali ir nepakartojama. Gauta ir dalyvių liudijimų, ir paraginimų tęsti šį projektą ir šiemet:

Mieli organizatoriai, širdingai dėkoju už šią idėją ir noriu pasiklausti, ar bus vėl nauja grupė 2022 metams ir kada bus galima registruotis? Noriu Kalėdoms padovanoti registraciją žmonėms.

Ačiū Jums už šią tarnystę, Dievas tikrai daugelių malonių apdovanos Jus už šį darbą. Su žmona vienas kitam balsu skaitom – tikrai tikėjimas per klausimą! Su nerimu galvoju, kas bus, kai baigsime, kas toliau? Galima KBK (Katalikų Bažnyčios katekizmo  – red. past.) imtis. Bet svarbiausia – tas kasdienis veiksmas. Žinoma, galima sakyti, dabar jau patys skaitykite, bet turite unikalią žmonių grupę, kuri 365 dienas atliko tam tikrą veiksmą. Sako, per 21 dieną atsiranda įprotis, tai kas atsiranda per 365? Bet vis tiek meldžiu, raginu pagalvoti, kaip būtų galima tai tęsti.

Kauno arkivyskupijos kurijos Sielovados skyriaus bendradarbiai

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune