Inauguracijos šventė Palaimintojo Jono Pauliaus II gimnazijoje (2013 11 29)
Paskelbta: 2013-12-02 10:14:48

Fotografija Pal. Jono Pauliaus II gimnazijos

Fotografija Jono Pauliaus II gimnazijos

Lapkričio 29 d. Palaimintojo Jono Pauliaus II gimnazijoje vyko inauguracijos šventė, kurioje pašventinta naujoji gimnazijos vėliava. Gimnazijos bendruomenės šventėje dalyvavo Kauno arkivyskupas metropolitas Sigitas Tamkevičius SJ, gimnazijos kapelionas kun. Laurynas Grikietis, Jono Pauliaus II parapijos klebonas kun. Andrius Alminas.

Ganytojiškąją ramybės žinią atnešęs ir Viešpaties palaiminimą gimnazijai suteikęs arkivyskupas S. Tamkevičius pašventino gimnazijos vėliavą. Sveikinimo žodyje arkivyskupas sakė, jog palaimintojo Jono Pauliaus II vardas yra gimnazijai didžiulis įpareigojimas, todėl linkėjo mokytojams ir mokiniams mokytis iš didžios Jono Pauliaus asmenybės, kad kiekvienas jaunuolis, paliekantis šią gimnaziją, savo širdyje išsineštų norą gyventi dėl kitų. Arkivyskupas taip pat padėkojo visiems, kurie parodė gerą valią kuriant šią katalikišką gimnaziją, ir išreiškė tikėjimą, jog visų bendromis pastangomis ji augs ir klestės.

Šventės proga arkivyskupas S. Tamkevičius padėkojo keliems Palaimintojo Jono Pauliaus II gimnazijos vadovams ir mokytojams įteikdamas aukščiausius Kauno arkivyskupijos garbės ženklus – Šiluvos Dievo Motinos medalius.
 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune