Kauno II dekanato mokyklų pradinukai dalyvavo viktorinoje „Irkis į gilumą“ (2014 03 28)
Paskelbta: 2014-03-31 13:56:21

Kovo 28 dieną arkivyskupijos Katechetikos centro salėje varžėsi Kauno II dekanato ugdymosi įstaigų katalikų tikybos pamokas lankančių ketvirtokų komandos. Pirmiausia komandos prisistatė. Kita viktorinos užduotis buvo žinių patikrinimas. Vėliau mokiniai atliko kūrybines-praktines užduotis.

 Pagal III viktorinos „Irkis į gilumą“ etape atliktų užduočių rezultatus, pirmoji vieta skirta tikybos vyr. mokytojos Ingos Graužinienės vadovaujamai Rokų vidurinės mokyklos komandai. Antroji vieta atiteko Raudondvario A. A. Kriauzų mokyklos - darželio ketvirtokams. Mokinius viktorinai paruošė tikybos vyr. mokytoja Virginija Ugianskienė. Trečiosios vietos laimėtoja – Kauno r. Lapių pagrindinės mokyklos ketvirtokų komanda ir jiems vadovavusi tikybos mokytoja metodininkė Jolanta Obolevičiūtė. Renginį baigėme bendra malda, agape ir viktorinos dalyvių refleksijomis. Mokiniai džiaugėsi suteikta galimybe pasivaržyti su bendraamžiais, o mokytojos savo įžvalgose minėjo praturtėjusios gerąja patirtimi ir naujomis idėjomis.

Tikybos mokytoja Jolanta Obolevičiūtė
 
Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune