Kauno I dekanato karitiečių adventinė popietė (2015 12 17)
Paskelbta: 2015-12-21 19:14:13

Gruodžio 17 d. arkivyskupijos „Carite“ vyko adventinė popietė, kurioje dalyvavo Kauno arkivyskupijos „Caritas“ direktorius kun. Virginijus Birjotas, vedėja ses. Viktorija Maknauskaitė, Kauno I dekanato dekanas mons. Vytautas Grigaravičius, parapijų „Caritas“ vedėjos.

Laužydami kalėdaitį linkėjome vieni kitiems prasmingų, viltingų metų, įžengiant į paskelbtą Gailestingumo jubiliejų. Jausdami, kad esame vienos šeimos nariai, nuoširdžiai pasidalijome savo rūpesčiais, patirtimi, pasidžiaugėme, ką esame nuveikę savo parapijose. Parapijų „Carito“ vedėjos dalijosi patirtimi dirbant su kitomis institucijomis: mokyklomis, seniūnijomis, katechetais, su kuriais yra kartu atlikę gražių gailestingumo darbų.

Ona Virbašiūtė,
Kauno I dekanato „Caritas“ vedėja
Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune