Šokių ir kokteilių vakaras arkivyskupijos Jaunimo centre: linksma ir be svaigalų! (2016 04 12)
Paskelbta: 2016-04-15 12:42:14

Antradienis, rodos, paprasta, niekuo neišskirtinė savaitės diena. Vieni rūpinasi darbais, kiti – mokslais, o treti – ieško šokių batelių! Šokių batelių, su kuriais keliavo į Kauno arkivyskupijos Jaunimo centre vykusį KAJC šokių ir kokteilių vakarą! 

Blyksėjo įvairių spalvų žibintai, veikė dūmų mašina ir skambėjo geriausios dainos, kvietusios šokti net dvejose salėse. Antrame aukšte vakaro pradžioje susirinkusius pasitiko lindihopo šokių stiliaus atstovai – Ieva ir Saulius, kurie visus norinčius mokė šio šokių paslapčių. Neilgai trukus susirinkusieji išmoko pagrindinius žingsnelius ir šokio ritmu sukosi visą likusį vakarą.

Tuo metu trečiame aukšte vyko šokiai pagal žinomiausią visų laikų muziką – salėje vyko tikra diskoteka. Visi susirinkę šypsojosi, girdėdami savo mėgstamas dainas, pagal kurias ir šoko, ir dainavo. Viso vakaro metu veikė kokteilių baras, kuriame buvo pardavinėjami nealkoholiniai kokteiliai.

Daugiausia jaunų žmonių dėmesio įsibėgėjus vakarui sulaukė „Just dance“ šokiai  – projektoriumi ant sienos rodomi šokio judesiai, kuriuos, grojant muzikai, reikia kartoti. Šokių salėje skambėjo ne tik populiaros dainos, bet ir nuoširdus juokas, kuris parodė, jog visi susirinkę džiaugėsi galimybe kartu susiburti ir pasilinksminti net ir savaitės pradžioje!

Šis KAJC šokių ir kokteilių vakaras įrodė, jog jaunimas moka linksmintis be jokių svaigalų – tereikia susirinkti visiems kartu ir patiems kurti šventę savo gera nuotaika. Renginys pasižymėjo gausiu dalyvių skaičiumi: dalyvavo apie 170 jaunų žmonių iš skirtingų miesto parapijų, maldos grupelių, moksleivių bei studentų. Dėkojame visiems buvusiems kartu, nes jūs padarėte šventę tokią nepamirštamą.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune