Vasario 14-ąją Kaune – dešimtoji Šv. Valentino diena KITAIP „Krisk į meilę“. Bilietai parduodami!
Paskelbta: 2016-12-09 12:47:59

Meilė mus supa kasdien – juk tiek žmonių mus supa namuose, darbe, gatvėje ar troleibuse. Bet vieną vakarą per metus visos mylinčios ir mylimos širdys susitinka didžiausioje meilės šventėje – Šv. Valentino diena KITAIP – Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Plakatas jpg >> 

Renginys gimė kaip atsakas ir kvietimas paminėti šią dieną bei įvairiomis meno formomis kalbėti apie tikrąsias vertybes, atsiduodančią ir dovanojančią Meilę. Vasario 14-osios kvietimas mylėti turi platesnę prasmę, negu proginiai meilės prisipažinimai. Kasmet šventė turi skirtingą temą ir kviečia dalyvaujančius pažvelgti į meilę vis kitu kampu.

Kauno arkivyskupija jau 10-ąjį kartą visus kvies mylėti KITAIP. Klausite, kaip? Atsakysime – krintant į meilę! Jėzuitas t. Pedro Arrupe yra pasakęs: „Krisk į meilę, lik meilėje ir tai nulems viską.“ Anksčiau to neteko patirti? Dar nešventėte Valentino dienos KITAIP?

Apie 2016 metų Šv. Valentiną KITAIP  – fotogalerijoje >>

Susitikime vasario 14 dieną 19 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir patirkime, kiek daug mūsų gyvenime gali pakeisti atvirumas meilei – kriskime į ją drauge!

10-ąjį gimtadienį drauge švęs: Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Kauno miesto simfoninis orkestras, Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios gospelo muzikos choras, grupės „Kūjeliai“, „Žalvarinis“, Laurynas Jacevičius, t. Lukas Laniauskas SJ, Rimas Šapauskas ir kiti.

Bilietus į renginį galite įsigyti:
• Kauno arkivyskupijos Jaunimo centre darbo dienomis I–V 9–17 val. (Vilniaus g. 7, tel. (37) 32 25 78, mob. 8 687 982 65).
• www.bilietupasaulis.lt 

 

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune