Šv. Valentino diena KITAIP Kaune – meilės nuotykis jau dešimtąjį kartą!
Paskelbta: 2017-02-13 13:38:55

Vasario 14-ąją „Žalgirio“ arenoje Kaune vėl šėls Šv. Valentino diena KITAIP. „Ši šventė mums primena, kad įsimylėti yra „okey“, kad yra smagu dažnai įsimylėti ir kad įsimylėjimo autorius yra Dievas. Jis pirmas mus įsimylėjo, dėl to mes galime švęsti įsimylėjėlių dieną“, – sako Kauno arkivyskupijos augziliaras vyskupas Kęstutis Kėvalas.

Šv. Valentino diena KITAIP – tai prieš dešimtmetį užgimęs Kauno arkivyskupijos jaunimo sumanymas bei troškimas pasidalyti šios dienos džiaugsmu su mylinčiais ir trokštančiais mylėti žmonėmis. Pasidalyti su visais, kam svarbi nevienadienė ir prasminga meilė – jos kaip niekad reikia šiandien, vienišumo ir individualizmo šalčiui stingdant žmogaus širdį ir tarpusavio santykius.

10-ąjį Šv. Valentino dienų gimtadienį vasario 14-ąją nuo 19 val. „Žalgirio“ arenoje drauge švęs Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Kauno miesto simfoninis orkestras, Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios gospelo choras, grupės „Kūjeliai“, „Žalvarinis“, Laurynas Jacevičius, t. Lukas Laniauskas SJ, Rimas Šapauskas ir kiti. Visą programą žr >>.

Nekomercinis renginys Šv. Valentino diena KITAIP šiemet pavadintas „Krisk į meilę“. Ši frazė – tėvo jėzuito Pedro Arrupe, kuris sakė „Krisk į meilę, lik meilėje ir tai nulems viską“. Ką gali lemti meilė? Kas keičiasi gyvenime, kai širdis jai atverta?.. 

Belieka ateiti į šventę, panirti tą bendrystės jūrą, kurią paprastai alsuoja šios Valentino dienos pilnoje „Žalgirio“ arenoje, „kristi į meilę“, kuri visada yra nuotykis patirti nauja ir netikėta, kaip šiemet ir kviečia šio renginio organizatoriai. Visi jame laukiami!

Bilietų gal dar galima spėti įsigyti internetu – www.bilietupasaulis.lt arba Kauno arkivyskupijos Jaunimo centre nuo 9 iki 17 val. (Vilniaus g. 7, tel. 8 (37) 322 578, 8 687 982 65).

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune