Jurbarko dekanato Jaunimo diena (2017 04 21)
Paskelbta: 2017-05-05 13:31:01

Balandžio 22 d. Jurbarko A. Giedraičio-Giedriaus gimnazijoje po ilgos pertraukos įvyko dekanato Jaunimo diena. Šis renginys sutelkė pajėgas iš Jurbarko, Kauno ir Marijampolės. Jo tikslas buvo susitikti jaunimui iš viso Jurbarko rajono, susitikti save bei Tą, kuris mus sukūrė.

Į renginį susirinko jaunimas iš daugiau nei 5 mokyklų. Tuo pat metu mokytojams vyko seminaras apie skirtingų kartų susikalbėjimą. Jaunimo diena prasidėjo žaidimais ir susipažinimu. Mokymuose ses. Fausta Palaimaitė SF mokė jaunimą klausytis širdies balso, kuriuo Dievas kalba mums apie mūsų vertę, unikalų tikslą ir kviečia kurti gyvenimą kartu. Vėliau jaunimas su arkivyskupijos Jaunimo centro komanda dalyvavo pokalbiuose „Tarp mūsų mergaičių“ ir „Tarp mūsų vyrų“ santykių, draugystės, gyvybės temomis. Vėliau jaunimas galėjo dar geriau susipažinti vieni su kitais žaisdami Jurbarko švietimo centro „Atviros jaunimo erdvės“ vedamus komandinius žaidimus. Po žaidimų kartu dalyvavome šv. Mišiose, klausėmės liudijimų ir giedojome giesmes. Vakarą vainikavo grupės „Leav“ koncertas!

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune