Jaunieji Kauno piligrimai dalyvavo Emanuelio bendruomenės susitikime Budapešte
Paskelbta: 2018-01-05 15:41:54

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro bei Vytauto Didžiojo universiteto sielovados bendradarbiai kartu su jaunaisiais piligrimais Naujuosius metus sutiko Budapešte, Emanuelio bendruomenės jaunimo susitikime tema: Ko ieškote? (Jn 18, 4). Ši tema kasdien vis labiau buvo atskleista, pakviečiant jaunus žmones ieškoti atsakymų į savo pačių klausimus: Kas aš esu? Kodėl aš esu? Su kuo aš einu? Ir ką iš tikrųjų trokštu sutikti savo gyvenime?

Kiekviena diena Budapešte buvo kupina naujų iššūkių, mokymų, diskusijų, misijų, pažinčių, maldos ir džiaugsmingo šlovinimo. Patirtas džiaugsmas ir brolystė su jaunimu iš skirtingų Europos šalių padėjo atrasti ir sustiprinti savo troškimą liudyti Dievo meilę artimui.

Emanuelio bendruomenė – katalikiška tarptautinė tikinčiųjų asociacija, savo misiją plėtojanti trimis – evangelizacijos, šlovinimo ir gailestingumo darbų – kryptimis. Bendruomenė gimė 1971 m. Prancūzijoje. Šiandien ją sudaro daugiau nei 7 tūkst. narių 64 valstybėse.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune