Sutvirtinamųjų savaitgalis su Jaunimo centru ir nuoširdžiais pasidalijimais (2019 01 12–13)
Paskelbta: 2019-01-17 11:20:07

Sausio 12–13 d. Vepriuose vyko ypatingas ALFA savaitgalis, skirtas Ukmergės dekanato sutvirtinamiesiems, kuriame prisiminėme, kad „Meilė niekada nesibaigia“ (1 Kor 13, 8).

Savaitgalio metu sutvirtinamieji klausėsi Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro komandos ir savanorių mokymų bei liudijimų; su jaunuoliais grupelėse vyko įvairios diskusijos ir dalijimasis patirtimis.

Buvo daug juoko, nuoširdžių pasidalijimų, šokių, sniego karo, ašarų, žaidimų. Visko, kas būdinga gyvenimui. Sekmadienį rašėme laiškus sau, keliavome į šv. Mišias, o po jų nusifotografavome ir šokome iš džiaugsmo.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centras nuoširdžiai dėkoja savanorių komandai: Ievai Stadalninkaitei, Tomui Jakštui, Ringaudui Palubinskui, Gabrielei Penčylaitei, Almantui Gaižauskui, Ukmergės dekanato sutvirtinamųjų katechetėms bei visiems sutvirtinamiesiems.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune