Pašaukimų savaitės susitikimas su studentais (2019 05 14)
Paskelbta: 2019-05-15 08:22:15

Nuotraukos – Indrės Jakštaitės

 „Viskas gerai bijoti, ieškant pašaukimo! Svarbiausia - bandyti. Išeiti per niekados žemę, kur niekada nebuvai, ir tikėti, kad ko reiks – bus pridėta, Tai didžiulė kelionė! Nes būti laimingam tai nereiškia, kad bus lengva", – sakė specialioji pedagogė, DIRFloortime modelio specialistė ir mama Paulina Kuraitienė gegužės 14 d. popietę Vytauto Didžiojo universitete, kur vyko diskusija, skirta studentams „Kai užaugsiu būsiu... laimingas?"  Tai vienas iš Pašaukimų savaitės susitikimų mūsų arkivyskupijoje.

Dėkojame dalyvavusiems ir, ypač tiems, kurie nebijo dalintis,  – Paulinai Kuraitienei, poetui, publicistui, teatro ir kino režisieriui ir vaikų rašytojui Vytautui V. Landsbergiui, virtuvės šefas, laidų vedėjui ir tėčiui Gianui Lucai Demarco ir muzikei, chorvedei Vitai Liaudanskaitei-Vaitkevičienei. Diskusiją moderavo kun. Vincentas Lizdenis.

Pašaukimų sieovados bendradarbiai 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune