Užbaigiant Pašaukimų savaitę – kvietimas nepaliauti melsti tikrų pašaukimų (2019 05 17)
Paskelbta: 2019-05-18 08:30:12

Gegužės 17 d. Pašaukimų savaitė Kauno arkivyskupijoje užbaigta šv. Mišiomis ir maldos už pašaukimus vakaru Švč. Trejybės (seminarijos) bažnyčioje.

Švenčiant Kauno miesto gimtadienį, kai visas senamiestis prisipildė miesto gyventojų ir svečių, bažnyčioje vyko ir Švč.. Sakramento adoracija, šlovinimas, buvo klausoma išpažinčių.

Nurimti prie Švč. Sakramento užėjo daugybė miesto šventėje dalyvavusių žmonių.

Šiuo vakaru užbaigta 2019 metų Kauno arkivyskupijos pašaukimų savaitė, kurios metu kalbėta, diskutuota, melstasi, dėkota už kiekvieno žmogaus pašaukimą – į gyvenimą, į šventumą, į jo pasirinktą autentišką kelią

Pašaukimų sielovados bendradarbiai dėkoja visiems prisidėjusiems prie šios gražios savaitės renginių: VDU ir KTU akademinei sielovadai, Jaunimo bei Šeimos centrų bendradarbiams, Kauno kunigų seminarijai, visiems tarnavusiems kunigams, savanoriams ir visiems, prisidėjusiems malda ar darbu.

Kviečiame nepaliauti melsti mūsų arkivyskupijai ir visai Bažnyčiai autentiškų, tikrų – santuokos, kunigystės, vienuolinio gyvenimo – pašaukimų.

Kauno arkivyskupijos pašaukimų sielovados informacija

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune