Kauno kunigų seminarijos klierikų susitikimas su Kristaus Prisikėlimo parapijos tikinčiaisiais (2012 02 12)
Paskelbta: 2012-02-14 14:44:45

Vasario 12 d. po sumos šv. Mišių Kauno Kristaus Prisiskėlimo parapijos tikintieji buvo pakviesti į susitikimą su Kauno kunigų seminarijos klierikais.

Susitikimą pradėjęs parapijos klebonas mons. Vytautas Grigaravičius kvietė burtis draugėn, kad šią šaltą žiemos dieną žmogaus širdis sušiltų. Monsinjoras ragino dalytis tikėjimu tarsi gyvosios duonos rieke.

Susitikime su parapijiečiais dalyvavę Kauno kunigų seminarijos auklėtiniai Nerijus Pipiras, Robertas Urbonavičius, Gediminas Kvedaras ir Medūnas Balandis pasidalijo savo mintimis apie žodžio svarbą pašaukimo kelyje, atskleidė savo kūrybinius ieškojimus, paskaitydami gana gausiai susirinkusiems žmonėms po keletą savo kūrybos posmų. Popietė baigta pasitikėjimo kupina, trumpa ištrauka iš Žodžio misterijos, skirtos įvilktuvėms į kunigiškąjį drabužį „Sacerdos in aeternum“: „Kristau, <...> būk mano stiprybė...“

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune