Kardinolas Sigitas Tamkevičius SJ svetingai pasitiktas Romoje! (2020 01 25)
Paskelbta: 2020-01-25 23:23:38

Sausio 25 d. iškilmingo įžengimo į Romos vyskupijos Šv. Angelės Meriči parapiją išvakarėse kardinolas Sigitas Tamkevičius SJ dalyvavo parapijos organizuotame sakralinės muzikos koncerte. Kardinolą lydėjo Kauno arkivyskupijos apaštalinis administratorius  vyskupas Algirdas Jurevičius, Kauno kunigų seminarijos rektorius kun. Ramūnas Norkus bei būrelis Romoje gyvenančių lietuvių. Kardinolas su palyda buvo priimtas kaip garbės svečias.

Romos jaunimo styginių orkestras bei mišrusis choras su solistais atliko kompozitorių A. Corelli, G. F. Hendelio bei A. Vivaldi kūrinius.

Po koncerto kardinolas bendravo su parapijiečiais, nuolankiai pildė parapijiečių pageidavimus kartu nusifotografuoti, o parapijos klebonas kun. Danilo Spagnoletti pakvietė žmones gausiai dalyvauti kardinolo įžengimo į titulinę parapiją iškilmėse.

Už informaciją dėkojame vyskupui Algirdui Jurevičiui, kun. Vincentui Lizdeniui, Vitai Liaudanskaitei-Vaitkevičienei.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune