MEDICINOS DARBUOTOJŲ DIENAI – vyskupo Algirdo JUREVIČIAUS sveikinimas medikams: „Tegul Jūsų meilės ir pasiaukojimo pavyzdys būna labiau užkrečiantis negu virusas.“ (2020 04 27)
Paskelbta: 2020-04-26 18:30:24

Balandžio 27-ąją, šiemet ypatingomis sąlygomis, minime Medicinos darbuotojų dieną. Profesinės šventės proga Bažnyčios vardu gydytojus, slaugytojus, visus, kurie dirba  mūsų sveikatos labui ir sveikesnės visuomenės kūrimui, sveikina  Kauno arkivyskupijos apaštalinis administratorius vyskupas Algirdas Jurevičius. 

„Užklupusios pandemijos akivaizdoje į pirmąsias kovos už sveikatą ir galbūt netgi žmonijos išlikimą gretas išeina ne politikai, ne pramogų pasaulio žvaigždės, ne verslininkai, bet jūs, brangūs medicinos darbuotojai, kovojantys už kiekvieną gyvybę,  negailėdami savęs, nes meilė žmogui yra stipresnė už ligos baimę“, – sako  vyskupas Algirdas, dėkodamas už pasišventimą.

„Tegul Jūsų meilės ir pasiaukojimo pavyzdys būna labiau užkrečiantis negu virusas“, – be kita, linki šia proga savo sveikinime vyskupas A. Jurevičius.

Visas sveikinimas – vaizdo reportaže (aut. Gediminas Jonas Urbonas).

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune