Jaunimo kūrybos vakare iš namų – galimybė paremti Vaikų dienos centrus vienijantis su „Šviesos žemėlapio“ akcija (2020 05 05)
Paskelbta: 2020-05-03 21:40:04

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro (KAJC)  komanda garsiai sako: laikas sutrukdyti užsitęsusią karantinišką kasdienybę! Mainome ją į jaukų, kūrybos kupiną vakarą! 

Gegužės 5 d. į jaunimo kasdienybę skrieja ypatingas koncertas – KAJC KŪRYBOS VAKARAS, vienijantis su akcija „Šviesos žemėlapis“.

Vakarėlio pradžia 19 val., jį galėsime tiesiogiai matyti feisbuke>> bei Katalikų medijų centro jutubo kanalu>>

 

Interneto ryšys nukels į ypatingų svečių namus. Praradus mylimos grupės koncertą ar vėlesniam laikui atidėjus laukto spektaklio premjerą – tai kvietimas dalyvauti vakarėlyje namuose. Vakarėlio idėją palaiko ir savo talentus dovanoja Linas Adomaitis, sesės Krasauskaitės, grupės „Kūjeliai“ narys Julius Vaicenavičius, Milėja Stankevičiūtė, improvizacijų teatras „Impro 241“, Gediminas Ivaškevičius, Modestas Petrikas ir kt. Kaune gražūs dalykai vyksta ne tik kiemuose.

Koncerto metu žiūrovai bus kviečiami prisidėti prie „Šviesos žemėlapio“ malda arba pinigine auka. Paaukoti pinigai bus skiriami Vaikų dienos centrams paremti. Svarbiausia žinia – koncerte vietų skaičius neribotas!

 Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune