Kauno II dekanato „Motinos maldoje“ grupelių susitikimas Raudondvaryje (2012 04 26)
Paskelbta: 2012-04-27 07:01:49

Balandžio 26 d. Raudondvaryje vyko Kauno II dekanato „Motinos maldoje“ grupelių susitikimas. Jame dalyvavo mamos iš Raudondvario, Rumšiškių, Kulautuvos bei Užliedžių parapijų. Pirmoji grupelė susibūrė prieš porą metų Raudondvaryje paskatinus Kauno arkivyskupijos Šeimos centrui. Tik prieš keletą mėnesių kelios mamos pradėjo rinktis Užliedžiuose, bet jau dabar grupelė auga ir stiprėja.

Susitikimas prasidėjo šv. Mišiomis, po kurių mamos meldėsi už savo ir kitų susirinkusiųjų vaikus, anūkus, prašė Dievo globos apleistiems vaikams, skaitė Šventąjį Raštą ir giedojo šlovinimo giesmes. Vėliau dalyvės susirinko Raudondvario parapijos namuose. Kauno II dekanato dekanas kun. Augustinas Paulauskas pasveikino mamas ir palaimino gausiai suneštinėmis vaišėmis nukrautą stalą. Kauno II dekanato vadovė Onutė Mišeikienė padėkojo susirinkusioms mamoms už bendrystę, pasidžiaugė aktyviu jų dalyvavimu. Paskui dalyvės pasidalijo savo maldos grupelių patirtimi ir asmeniniais liudijimais. Kauno arkivyskupijos Šeimos centro direktorė Jūratė Lenkuvienė papasakojo šio centro susikūrimo istoriją, o Giedrė Aukščiūnienė pristatė programas šeimoms bei artimiausius renginius.

Gegužės 12 d. vyks „Motinų maldoje" grupelių iš visos Lietuvos kasmetinis susitikimas Klaipėdoje, Šv. Juozapo Darbininko bažnyčioje.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune