Džiaugsmu ir liudijimu dalytasi Jono Pauliaus II piligrimų centro gimtadienyje (2021 10 01)
Paskelbta: 2021-10-04 16:33:15

Nuotraukos – Agnietės Čisler

Kauno arkivyskupijos Jono Pauliaus II piligrimų centras ir jo telkiama bendruomenė šiemet skaičiuoja jau 26-erius gyvavimo metus. Spalio 1-ąją, kaip ir kasmet, bendruomenės draugai bei visi norintieji buvo pakviesti į gimtadienį.

Gimtadienio proga visi drauge susitiko Kauno Švč. Trejybės (kunigų seminarijos) bažnyčioje, vakaro maldoje su Taizé giesmėmis. Tai buvo ne tik maldos, bet ir liudijimų vakaras – du jauni žmonės Miglė ir Matas pasidalijo apie savo tikėjimo kelionę, o į gimtadienio šventę pakviestas arkivyskupas Lionginas Virbalas SJ – savo impulsu.

Po maldos visi pasivaišino gimtadienio tortu ir turėjo galimybę pamatyti jaunos talentingos fotografės, savanorės Agnietės Čisler parengtą parodą „Dievo akys yra visur“  iš bendruomenės susitikimų akimirkų. 

Jono Pauliaus II piligrimų centre kiekvienas laukiamas. Čia antradieniais ir ketvirtadieniais 18 val. galima susitikti bendroje maldoje (centras įsikūręs greta arkikatedros bazilikos, M. Valančiaus g. 4). 

Plačiau apie piligrimystes bei draugystę, ypač jaunų žmonių, galima rasti: 

www.piligrimyste.lt
www.facebook.com/piligrimyste/
www.youtube.com/user/pilligrimyste
www.instagram.com/piligrimu.centras/

Parengta pagal Jono Pauliaus II piligrimų centro informaciją 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune